Новини

Важна информация за четвъртата вечер – 4.09

Ситуацията с времето тази вечер в много динамична. Ние се готвим да проведем събитието, но ако се появи гръмотевична буря и интензивен дъжд, от съображения за сигурност, ще сме принудени да отменим събитието. Моля следете информационните канали на събитието – www.sofialights.com и https://www.facebook.com/events/1246166229490974 за последна информация. Всички, които не успеят да посетят събитието тази вечер, ще могат да използват билетите си в оставащите дни.

Виж повече »

Отменя се събитието на 2 септември

Поради неблагоприятните метеорологични условия, събитието на 2 септември се отменя. Всички посетители, които имат закупени билети за днешния ден, могат да ги използват в останалите дни без допълнителна заверка. Моля на входа да информирате хостесите, че идвате с билет от 2 септември или от 1 септември. Благодарим за разбирането. Очакваме ви в останалите дни!  

Виж повече »

Важно за първата вечер

В момента в парк „Врана“ вали лек дъжд. Събитието ще бъде отворено за посещение. Ако все пак посетителите, които имат билет за днешния ден решат, че искат да дойдат в друг ден, ще имат тази възможност без нужда от презаверка на билетите.

Виж повече »

Важно съобщение за първата вечер на SOFIA LIGHTS 2022

Метеорологичната прогноза за днес е динамична и ние я следим непрестанно. Дъждовете в  последните дни бяха с локален характер и въпреки, че в части на София бяха интензивни, в  парк „Врана“ не е имало валежи.   Ако се наложи промяна в графика на събитието, в 19:30 това ще бъде обявено на официалната  ни страница в секция Новини. Моля следете сайта!   Уверяваме всички посетители, които имат билети за днешния ден, че ще могат да посетят  събитието в идните дни, в случай, че събитието не се проведе днес.   Ако в 19:30 не сме публикували информация, значи няма промени от обичайния график на  събитието. 

Виж повече »
sofia lights

На 8 август стартира продажбата на билети за SOFIA LIGHTS 2022

Продажбата на билети за събитието ще се осъществява онлайн през платформата на EpayGo и на касите на EasyPay. Билетите се закупуват за конкретна дата и важат само за нея.  Билети няма да се продават на място.

Виж повече »